Programare

Programare web, platforme personalizate scrise de la zero:

Facem programare web pentru orice tip de afacere (PHP, MariaDB, CSS, JS, JQuery) . Chiar dacă ai mii de înregistrări și milioane de accesări zilnic sau ai nevoie să accesezi rapid informația din zeci de milioane de înregistrări, din baza de date, într-un timp de ordinul secundelor atunci te putem ajuta. Dacă site-ul sau platforma ta au ajuns la maturitate sau la un maxim (dpdv al modulelor) și dorești să ai o platforma care să se potrivească afacerii tale și care să conțină toate dezvoltările din site-ul tău actual + ce mai ai nevoie. Sau dacă ai un proiect și nu se potrivește nimic din ce este ofertat pe piața de profil. Dacă ai ajuns la concluzia ca pierzi prea mult timp cu platforma ta actuală și dorești o platforma mai rapidă, intuitivă, scalabilă și ușor de întreținut.

Suntem aici și te putem ajuta.

Ai nevoie de un DEMO? Putem face un DEMO funcțional (contra cost) care să execute operațiile cerute de tine.

Nu ști cum să începi? Putem manageriza în totalitate proiectul și să-ți livram un proiect scris de la zero dar complet funcțional pentru cerințele tale.

Facem și programare micro.

  1. Aplicații pentru formulare cu panou administrare și gestionare fișiere și date (ex. aplicare cursuri, programări online, participare la evenimente, concursuri, rapoarte angajați etc).
  2. Aplicații pentru plasare și gestionare de comenzi online în cazul în care aveți un site dar nu se încadrează să-l transformați în magazin online.
  3. Programe de analiză trafic, tag manager, urmărire activitate pe site. (recomandat dacă aveți o rată mare de respingere a cookie-urilor și nu puteți urmări activitatea în site cu programe de analiză externe).
  4. Programe „mici” pentru idei mari (ex. programe care vă pot îmbunătății activitatea, respectiv prin gestionarea și manipulare datelor achiziționare online sau offline).