Site-uri web „SEO ready”

Când ne referim la SEO atunci vorbim atât despre SEO on-page cât și despre SEO off-page. SEO Ready se referă la SEO on-page adică la modul de construcție al site-ului web.

Site-uri web „SEO ready” sunt site-urile web care au în componență toate elementele necesare. Aceste elementele sunt necesare pentru a putea comunica toate informațiile despre site-ul web motoarelor de căutare. Elementele pentru ca un motor de căutare să poată înțelege ușor conținutul unui site web sunt:

  1. Titluri meta.
  2. Descrieri meta.
  3. Titluri și subtitluri evidențiate cu tagurile corespunzătoare.
  4. Descrieri și titluri pentru elementele media.
  5. Structura legăturilor (URL-urilor) în interiorul site-ului web și denumirea acestora.
  6. Legăturile către paginile din rețelele de socializare.
  7. Meta tag-urile din codul html care descriu conținutul și cum trebuie afișat de navigatoarele de internet.
  8. Alte elemente de identificare, date structurare etc.

Pentru toate aceste lucruri în WordPress trebuie configurate și inițializate (sau programate în codul sursă) câteva module speciale. Aceste module permit agențiilor SEO să poată ușor introduce termenii care te pot ajuta să fi listat prioritar în motoarele de căutare.

Creăm site-uri web „SEO ready”. Putem crea teme personalizate sau să personalizăm teme existente gratuite sau premium. Dacă ai deja un site web și dorești să-l înbunătățești, putem să modificăm tema existentă și/sau să instalăm modulele necesare.

Dacă nu dorești să apelezi la o agenție de publicitate de la început, atunci putem să completăm noi, cu termenii necesari, site-ul tău web. Astfel vei porni la drum cu un site complet. Desigur, vom face acest lucru după ce vom analiza împreună care sunt termenii care te vor avantaja în căutările pe internet.

Recomandări SEO pentru domeniu:

Un site web va crește în poziționarea motoarelor de căutare și prin vechimea lui. Deci ține cont și ai grijă ca site-ul tău să fie construit conform practicilor SEO încă de la început să fie mereu actualizat și funcțional. Un site web odată publicat pe un domeniu nou va câștiga „istoric” pe internet, punctaj care contează pentru SEO.

Alege un nume de domeniu care să te reprezinte sau nume de marcă dacă dorești să dezvolți marca ta de produs sau servicii.

Alege ca extensie .ro dacă te adresezi cu produsele sau serviciile pe teritoriul româniei. Alege .eu (pentru Europa) sau .com dacă dorești internațional. Există și extensii cum ar fi .travel, .club, .live, .vip, etc. dar aceste extensii sunt specifice și este bine să achiziționați și extensia de bază .ro, .eu sau .com.

Seo start website

Listă motoare de căutare care țin cont de SEO:

https://www.google.com/

https://www.bing.com/

https://yandex.com/

https://duckduckgo.com/

https://www.startpage.com/

Chiar dacă în ultimul timp motoarele de căutare dispun de AI pentru a înțelege mai bine conținutul unui site web, rămâne și va rămâne important modul cum este construit un site web.

De ce să alegi site-uri web „bine gândite”:

Este important să ți cont de faptul că, în primul rând, un site se adresează potențialilor clienți. Deci conținutul vizibil al site-ul web trebuie construit în așa fel încât să pună în evidență produsul sau serviciul oferit. Optimizarea SEO trebuie făcută și ea fără a schimba ideea principală a site-ului. Fără SEO spam. Inteligibil pentru vizitator. Ușor de înțeles și cu apeluri la acțiune.

Prin apeluri la acțiune ne referim la sloganuri, texte, butoane, formulare de contact și legături la sisteme de mesagerie sau rețele de socializare care facilitează modul de a fi contactat.

Alege site-uri web „bine gândite” create de agenția nostră. Alege un site complet. Alege să ai un site care să atragă atenția vizitatorilor și să te contacteze.