Termeni și condiții

I. Termeni și definiții:
1.SC LOGICXTREME MEDIA SRL având datele de identificare CUI:30083873, Reg. Com. J40/4443/13.04.2012 cu sediul în București va fi denumită în continuare FURNIZOR.
2. logicxtreme.ro și toate paginile conținute va fi denumit în continuare SITE.
3. Orice persoană, fie ea persoană fizică sau persoană juridică, indiferent de zona geografică în care se afla și indiferent de modul cum accesează, vizualizează sau utilizează acest SITE va fi denumită în continuare UTILIZATOR.

II. Acceptarea prezentei secțiuni și a utilizării acestui SITE:
1. UTILIZATORUL se obliga sa accepte necondiționat și în întregime toate paragrafele și textele scrise din acest CONTRACT (secțiunea TERMENI ȘI CONDIȚII) și este de acord ca a luat la cunoștința și a înțeles în întregime această secțiune. În cazul în care nu este de acord sau nu a înțeles aceasta secțiune, UTILIZATORUL are obligația de a înceta orice utilizare, vizualizare, manipulare a acestui SITE, indiferent de forma în care se produce.
2. UTILIZATORUL înțelege că nerespectarea parțială sau integrală a condițiilor din acest CONTRACT poate duce la blocarea accesului UTILIZATORULUI la acest SITE.

III. Condiții:
1. FURNIZORUL nu poate fi făcut răspunzător sub nici o forma, atât materiala cat și financiara, indiferent de evenimentul sau seria de evenimente, indiferent de forma lui/lor, ce decurg din vizionarea, utilizarea, folosirea, manipularea imaginilor, manipularea conținutului vizual sau audio, utilizarea diferitelor programe din cadrul site-ului, indiferent de forma lui/lor.
2. UTILIZATORUL este de acord ca FURNIZORUL nu poate garanta în nici un fel continuitatea funcționarii acestui site și în cazul în care funcționarea acestui SITE este întrerupta, indiferent de motivul întreruperii funcționarii, este de acord sa renunțe la orice pretenție materiala sau financiara, indiferent de forma ei/lor, pe care o are.
3. Orice reproducere a materialelor prezentate pe SITE, indiferent de forma sau formatul în care sunt prezentate, este strict interzisa.
4. UTILIZATORUL acționează în numele unei persoane juridice (firma,companie) și înțelege că toate serviciile prezente pe site se adresează doar persoanelor juridice.
5. UTILIZATORUL este de acord și înțelege că ofertele de servicii prezentate pe site sunt cu titlu informativ și FURNIZORUL va oferta ulterior serviciile oferite, pentru fiecare cerere de servicii în parte, venite din partea UTILIZATORUL/UTILIZATORILOR.
6. FURNIZORUL își rezervă dreptul de a selecta și a refuza anumite cereri de ofertare de servicii venite din partea UTILIZATORILOR.

IV. Legea aplicabilă:
1. Utilizatorul este de acord ca orice dispută legală sa fie guvernată în conformitate cu legile României, iar nivelul de jurisdicție să fie reprezentat de către instanțele de drept comun de pe raza sediului social al FURNIZORULUI.

V. Durata și valabilitatea contractului:
1. Contractul are valabilitate pe o perioadă nedeterminată cu condiția că acesta poate fi modificat de către FURNIZOR fără a anunța în prealabil UTILIZATORUL.
2. Este valabil contractul afișat pe SITE la momentul când se produce evenimentul(ele). UTILIZATORUL are obligația de a salva un exemplar al contractului ori de câte ori acesta se modifică.